Gezouten aardappeltjes in de schil

4
35 min -
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Krieltjes onder koud stromend water goed schoonboenen. In pan met koud water en zout krieltjes aan de kook brengen, roeren tot zout is opgelost. Krieltjes in ca. 20 minuten gaarkoken. Water afgieten, pan op een zacht vuur zetten en af en toe schudden tot krieltjes droog zijn en schil er gerimpeld uitziet. Serveren met Koriandersaus en Pikante rode dipsaus (zie recept elders op ah.nl/recepten).

Gezouten aardappeltjes in de schil is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept