Spinazie met pijnboompitten

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de rozijnen ca. 5 min. weken in warm water. Snipper de sjalot fijn. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin, schep ze af en toe om. Snijd de peterselie en de munt fijn. Snijd de spinazie grof.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan. Bak de sjalot 2 min. zachtjes. Bak de spinazie al omscheppend op half hoog vuur mee en laat het slinken. Laat de rozijnen uitlekken. Pers de knoflook boven de spinazie uit. Voeg de rozijnen, pijnboompitten, peterselie, munt en piment toe. Breng op smaak met peper en zout.

Spinazie met pijnboompitten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept