Couscous van bloemkool met wortel

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de roosjes van de bloemkool en hak ze in de keukenmachine tot fijne korrels. Schep de bloemkoolcouscous in een kom. Rasp met de grove rasp van de keukenmachine de winterpeen en doe bij de bloemkool.
  • 2 Snijd de blaadjes van het basilicum grof. Meng het basilicum met de olijfolie en azijn door de salade. Breng op smaak met peper en zout en serveer op een schaal.

Couscous van bloemkool met wortel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept