1 Kook de aardappelblokjes en de spruiten 10 minuten in een bodem water met zout. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en fruit hierin de uiringen op middelhoog vuur in ca. 8 minuten tot ze goudbruin zien. Breng de uien op smaak met zout en (versgemalen) peper. Klop de eieren in een kom los met de melk en de kerriepoeder. Giet de aardappelen en de spruiten af en roer ze warm door het eimengsel. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwarm de rest van de olie in een grote koeken- of hapjespan. Schenk het eimengsel met de groenten in de pan. Verdeel de spruiten en de aardappel over de frittata en verdeel de uiringen erover. Laat de frittata op laag vuur met de deksel op de pan in 15 minuten stevig en gaar worden. Zet hem dan nog 10 minuten in de oven om de bovenkant mooi te laten garen. Laat de frittata even afkoelen voordat u hem aansnijdt. Lekker met een frisse salade.
Frittata van spruiten is een recept van Albert Heijn