Knolselderijsalade

8
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak met een kaasschaaf of dunschiller lange linten van de knolselderij. Breng water aan de kook in een pan en kook de knolselderijlinten in ca. 2 min. beetgaar (blancheren). Giet af.
  • 2 Klop een dressing van de olie, de azijn, de mayonaise en de suiker. Breng op smaak met peper en zout. Meng de warme knolselderij met de dressing en laat minstens 10 min. intrekken. Bestrooi met de peterselie en de bosui.

Knolselderijsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Warme knolselderijsalade en truffelmayonaise
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsalade met appel en hazelnoten
25 min
Bekijk recept
Knolselderijsalade met mayonaise - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept
Rolmops op knolselderijsalade
< 20 min -
Bekijk recept

Warme knolselderijsalade en truffelmayonaise
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsalade met appel en hazelnoten
25 min
Bekijk recept
Knolselderijsalade met mayonaise - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept
Rolmops op knolselderijsalade
< 20 min -
Bekijk recept