Fluweelzachte aardappelpuree met kaas uit de oven

4
30 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook de aardappelen in een pan met water en zout in 15-20 min. goed gaar en giet ze af. Verwarm de melk. Verwarm de oven voor op 220 °C. Stamp met de pureestamper de aardappelen fijn met de warme melk. Roer de crème fraîche en het ei goed door de hete puree. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
  • 2 Snijd de boter in blokjes. Schep de puree in de ovenschaal. Verdeel eerst de kaas, dan het paneermeel en vervolgens de blokjes boter erover. Bak de puree in de oven 15-20 min. tot hij een mooi bruin krokant korstje heeft.

Fluweelzachte aardappelpuree met kaas uit de oven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Aardappelmousseline
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fluweelzachte velouté en korstjes
Bekijk recept
Fluweelzachte Veloute Au Riz
20-30 min -
Bekijk recept
Fluweelzachte Mosterdsoep *
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept