Kidneybonensalade

1persoon
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel 1 blik kidneybonen (400 g) af in een vergiet. Snijd van 2 sinaasappels de onder- en bovenkant, zet ze rechtop op een werkvlak en snijd de schil er dik af, tot op het vlies. Snijd vervolgens met een scherp mesje de partjes tussen de vliezen uit en vang het sap op. Pers 1 teen knoflook uit boven 3 el olijfolie en klop het, samen met het opgevangen sinaasappelsap, tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper. Snijd 1 zakje bosui in ringetjes. Schep de kidneybonen om met de sinaasappelpartjes, bosui en dressing.

Kidneybonensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kidneybonensalade met gevulde portobello's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidneybonensalade met pistoletje
10 min
Bekijk recept
Chilikarbonades met ananas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidneybonensalade
0-10 min -
Bekijk recept

Kidneybonensalade met gevulde portobello's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidneybonensalade met pistoletje
10 min
Bekijk recept
Chilikarbonades met ananas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidneybonensalade
0-10 min -
Bekijk recept