Kastanjechampignons met bosui

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was peper, maak schoon en snijd in reepjes. Maak bosuitjes schoon en snijd in smalle reepjes. Snijd wit van bosuitjes klein en snijd groen in lange, smalle reepjes. Veeg champignons schoon met keukenpapier en snijd in vieren. Verwarm olie met peper zachtjes in koekenpan. Voeg champignons toe en bak op laag vuur ca. 2 minuten al omscheppend. Haal van vuur af en schep kleine stukjes bosui en citroensap door champignons. Breng op smaak mte zout. Leg op vier bordjes elk 2 blaadjes roodlof op elkaar en schep champignons erin. Garneer met reepjes bosui.

Kastanjechampignons met bosui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept