Gesmoorde tomaten met gember

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomaten wassen, schoonmaken en halveren. Gember dun schillen en met scherp mes in dunne staafjes snijden. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. In grote (koeken)pan olie verhitten. Tomaten met snijkant naar beneden ca. 3 minuten zachtjes bakken. Tomaten keren en gember en knoflook toevoegen. Nog ca. 4 minuten bakken. Sherry en ketjap erdoor roeren en kort meewarmen. Lekker bij oosterse vleesgerechten en rijst.

Gesmoorde tomaten met gember is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept