Kerriekrieltjes

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes 5 min. in ruim water met wat zout. Giet af.
  • 2 Verhit de olie in een wok en bak de krieltjes en het kerriepoeder 6 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de bosui. Lekker met gevulde gehaktballen en sperziebonen met geitenkaas (recepten elders op ah.nl/recepten).

Kerriekrieltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Gehaktbal met garnalen
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met gemberjus en kerrieaardappeltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante kip met kerriekrieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Gehaktbal met garnalen
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met gemberjus en kerrieaardappeltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante kip met kerriekrieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept