Zoek
Druivendressing
1stuk
5 min
Albert Heijn
Bijgerecht
3
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
⅓ bak pitloze witte druiven (à 500 g)
1 eetlepel witte-wijnazijn
1 eetlepel witte wijn
4 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel vloeibare honing
zout en peper
Bereiding
1
Druiven wassen en in vieren snijden. In kommetje azijn, wijn, olie en honing tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Druiven erdoor scheppen.
Druivendressing is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisée met Chaumes en druivendressing
5 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met rode druiven en gerookte kip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisée met Chaumes en druivendressing
5 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met rode druiven en gerookte kip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
Bekijk recept