Bloemkoolpuree met bieslook

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappel in heel kleine stukjes. Kook de bloemkoolroosjes en aardappel in water met zout in ca. 10 min. gaar.
  • 2 Knip ca. 10 sprieten bieslook in heel kleine stukjes en houd ze apart. Kook de rest van het bieslook de laatste minuut met de bloemkool mee.
  • 3 Giet de groente af. Voeg de room toe en pureer de bloemkool met de staafmixer. Breng op smaak met zout en peper. Strooi het fijngeknipte bieslook erover. Lekker bij gebakken vis, kalfs- en varkenvlees.

Bloemkoolpuree met bieslook is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chickslovefoods bloemkoolpuree met zalm in pistachekorstje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtaartje met geplette bloemkool, Parmezaanjus en garnalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrine van haringeitjes met bloemkoolcrème
35 min Voorgerecht
Bekijk recept