Italiaanse witlof met rucola

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster 3 el pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Haal de bladeren los, was en droog ze. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. Voeg de knoflook en de rozemarijn toe en bak 1 min. mee. Schep het witlof erdoor en roerbak 2 min. Breng op smaak met peper en zout. Neem van het vuur en meng de rucola erdoor. Bestrooi met de pijnboompitten.

Italiaanse witlof met rucola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept