Zoek
Broccoli en bloemkool met kruiden
4
10 min
Albert Heijn
Bijgerecht
4
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
300 g bloemkool (in roosjes)
300 g broccoli (in roosjes)
3 el olijfolie extra vierge
2 el Italiaanse kruidenmix (doosje 50 g, diepvries)
Bereiding
1
Kook de bloemkoolroosjes in 5 min. beetgaar. Voeg na 1 min. de broccoliroosjes toe. Giet af en schud om met de olie en de Italiaanse kruidenmix. Breng op smaak met peper en zout.
Broccoli en bloemkool met kruiden is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept