Puree met knoflook en bosui

4
30 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze samen met de knoflook en het laurierblaadje in 25 min. in water met zout gaar.
  • 2 Giet de aardappelen af en verwijder het laurierblaadje. Verwarm de crème fraîche in een steelpan op laag vuur. Voeg toe aan de aardappel. Stamp de aardappelen en knoflook met de pureestamper tot puree. Meng de bosui erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met gegrilde kipfilet en een groene salade.

Puree met knoflook en bosui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept