Puree met peen en karwijzaad

4
30 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
  • 2 Snijd ondertussen de peen in schuine plakjes van 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de peen, knoflook en het karwijzaad in 8 min. gaar.
  • 3 Giet de aardappelen af, maar vang 1 kopje kookvocht op. Voeg de peen en het kookvocht toe en stamp met de pureestamper tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met kaasschnitzels.

Puree met peen en karwijzaad is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept