Puree met champignons

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de champignons en knoflook 5 min. Voeg de zuivelspread toe en laat al omscheppend smelten.
  • 3 Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Schep de champignons, roomkaas en bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met Hollandse gehaktballetjes en broccoli.

Puree met champignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept