Aardappel en knolselderij

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat.
  • 2 Schil de knolselderij met de dunschiller en snijd in plakken. Snijd de plakken in repen en verdeel deze tussen de aardappel. Besprenkel met de olie en bestrooi met de tijm en peper en zout naar smaak. Bak in de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Lekker met Catalaanse worstjes.

Aardappel en knolselderij is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept