Aardappel en bloemkool

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 ºC. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze 10 min. in ruim water met zout. Snijd de bloemkool in roosjes. Voeg ze toe aan de aardappelen en kook nog 5 min. Vet de overnschaal in. Giet af en doe de aardappelen en de bloemkool in de ovenschaal.
  • 2 Snijd de tomaat in parten en verdeel over de ovenschaal en bestrooi met de kurkuma, kerrie en gemberpoeder. Breng op smaak met peper en zout. Schep om en schenk de kokosroom erover. Bak in de oven in ca. 15 min. gaar.

Aardappel en bloemkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept