Fattouche met krokante broodreepjes

4
35 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de broodjes overlangs doormidden en vervolgens in lange, dunne repen. Verhit 3 el olie en 1 teen knoflook in een koekenpan en bak de helft van het brood op middelhoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Schep op keukenpapier en bestrooi met zout naar smaak. Bak zo met de andere teen knoflook de rest van het brood.
  • 2 Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer schuin in dunne plakjes en schep om met de tomaat, radijs, rucola, bosui, peterselie en munt. Voeg de rest van de olie toe. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Serveer met de broodreepjes en minikebabs (recept op ah.nl/recepten) voor een complete maaltijd.

Fattouche met krokante broodreepjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zweedse broodreepjes
20 min
Bekijk recept
Zachtgekookt eitje met pestosoldaatjes
20 min-
Bekijk recept
Carpaccio met witloof en geroosterde broodreepjes
0 min
Bekijk recept
Carpaccio met witloof en geroosterde broodreepjes
0 min
Bekijk recept

Fattouche salade
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoutarme fattouche salade
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept