Zoek
Sperziebonen met basilicum
4
20 min
Albert Heijn
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g sperziebonen (steelaanzet verwijderd)
1 bakje basilicum ((15 g), blad in dunne reepjes)
2 el balsamicoazijn (flesje 250 ml)
2 el olijfolie extra vierge
Bereiding
1
Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Meng het basilicum met de sperziebonen. Besprenkel met het azijn en de olijfolie.
Sperziebonen met basilicum is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Meloensoep met basilicum
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min
Snack
Bekijk recept
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept