Lintensalade met basilicum

8
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de courgettes in de lengte en schep met een theelepel de zaadlijsten eruit. Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgettes. Doe hetzelfde met de komkommers.
  • 2 Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Maak een dressing van het rasp, het sap en de olie. Breng op smaak met peper en zout. Schep de courgette en komkommer om met de dressing. Snijd vlak voor het serveren het basilicum in reepjes en meng door de salade.

Lintensalade met basilicum is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept