Zoek
Aardappelpuree met bleekselderij
4
30 min
Albert Heijn
Bijgerecht
4
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
1 kg aardappelen (iets kruimig)
4 stengels bleekselderij (in stukjes)
1 bekertje crème fraîche (125 ml)
½ zakje selderij ((a 40 g), fijngesneden)
Bereiding
1
Schil de aardappelen en kook ze in ruim water met wat zout 20 min. Kook ondertussen de bleekselderij in 5 min. beetgaar.
2
Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Voeg 100 ml kookvocht en de crème fraîche toe en stamp tot een grove puree.
3
Meng de bleekselderij en de selderij door de puree. Breng op smaak met peper en zout.
Aardappelpuree met bleekselderij is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Rigatoni met ribragu
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept