Dronken aardappeltjes

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen, snijd ze in dunne plakken en doe ze in een kom. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout naar smaak.
  • 2 Bestrijk de braadslee met de rest van de olie. Verdeel de plakjes aardappel over de bodem van de braadslee. Houd 3 takjes tijm apart en ris de blaadjes van de rest van de takjes. Verdeel de tijmblaadjes over de aardappelen en schenk de wijn erover. Zet de braadslee in het midden van de oven en bak de aardappelen in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Garneer met de achtergehouden takjes tijm.

Dronken aardappeltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Dronken Kip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje Met Dronken Appeltjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Dronken Kersen.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept