Rodekool met rozijnen en pijnboompitten

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de rozijnen 15 min. in de azijn. Laat ze uitlekken maar bewaar de azijn. Verhit de olie in een wok. Voeg de rodekool toe en roerbak in ca. 6 min. beetgaar. Voeg de uitgelekte rozijnen, de pijnboompitten en 6 el azijn toe. Roerbak nog 1 min. en breng op smaak met peper en zout.

Rodekool met rozijnen en pijnboompitten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept