Paddenstoelen met bosui

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de sjalot op laag vuur in ca. 6 min. net glazig. Roer voortdurend. Voeg de paddenstoelen toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur hoger wanneer het vocht uit de paddenstoelen vrijkomt: zo kan het vocht verdampen en blijven de paddenstoelen mooi stevig.
  • 2 Voeg de wijn toe en vervolgens de crème fraîche. Warm nog even door en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de bosui.

Paddenstoelen met bosui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept