Rodekoolsalade met honingdressing

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop in een ruime kom een dressing van de honing, het citroensap en naar smaak zout en peper. Schep de rode kool en de rozijnen erdoor en laat de dressing minimaal 2 uur in de kool trekken, zodat de kool zachter wordt.
  • 2 Schil de sinaasappels met een scherp mes tot op het vruchtvlees. Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en vang het sap dat hierbij vrijkomt op in de schaal met rodekool.
  • 3 Meng de appel en de noten door de rodekool.

Rodekoolsalade met honingdressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde bol met pesto-casselerrib
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mango met sinaasappelhoningdressing
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rocketsalade met citroenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolsalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broodje bal met augurk, piccalilly en rodekoolsalade
11 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolsalade met biet en appel
20 min Bijgerecht
Bekijk recept