Amandel-rozijnensalsa

6
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan rozijnen met citroensap, appelsap en chilipoeder aan de kook brengen en ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen tot vocht verdampt is. Laten afkoelen. Intussen in droge koekenpan amandelen goudbruin roosteren. Op bordje laten afkoelen. Basilicumblaadjes in dunne reepjes snijden. In schaal rozijnen, amandelen en basilicum door elkaar scheppen. Zo nodig op smaak brengen met zout, peper en snufje chilipoeder.

Amandel-rozijnensalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Minipita's met minitandooriworstjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met rozijnensalsa
< 20 min -
Bekijk recept

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept