Lauwwarme spitskoolsalade met karwijzaad

4
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spitskool schoonmaken, wassen en droogdeppen. Stronk verwijderen en kool in dunne reepjes snijden.
  • 2 In koekenpan spekreepjes knapperig uitbakken. Azijn en olie toevoegen en aan de kook brengen. Kool erdoor roeren en 1 à 2 min. al omscheppend meewarmen tot kool slinkt. Karwijzaad erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Laten afkoelen tot lauwwarm. Lekker bij gegrilde entrecote en gebakken aardappelen.

Lauwwarme spitskoolsalade met karwijzaad is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept