Libanese meloensalade

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de meloen, schep met een lepel de zaadjes eruit en snijd hem in halve maantjes, verwijder daarna de schil. Klop van de kardemom, honing, peper en het limoensap een dressing. Schep de meloen om met de dressing en schik de partjes meloen op een bord. Bestrooi met de munt.

Libanese meloensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept
Meloensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommerslang
20 min Snack
Bekijk recept
Meloensalade in gembermarinade
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Broodjes met tonijn op Libanese wijze
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hamburger met Libanese smaken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept