Zoek
Tomatensalade met broccoli
4
15 min
Albert Heijn
Bijgerecht
4
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
400 g broccoliroosjes
1 schaal tastytomtrostomaten
1 rode ui
1 gele paprika
3 el olijfolie
1 el balsamicoazijn
2 tl vloeibare honing
50 g Pecorino Romano
Bereiding
1
Kook de broccoli in 4 min. in water met zout beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet.
2
Snijd de tomaten in vieren. Snijd de ui in dunne ringen en de paprika in repen en meng met de broccoli.
3
Klop een dressing van de olie, azijn en honing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
4
Besprenkel de salade met de dressing, schaaf de kaas er met een dunschiller boven. Serveer direct.
Tomatensalade met broccoli is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept