Salade van koolrabi met aardbeien en koriander

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gele schil dun van de limoen en pers de vrucht uit. Klop in een schaal een dressing van het limoensap met de olie, de honing en naar smaak zout en peper.
  • 2 Schil de koolrabi, snijd hem in dunne plakken en snijd de plakken vervolgens in kleine blokjes. Meng de koolrabi en de sjalot door de dressing en laat de dressing minimaal 30 minuten intrekken.
  • 3 Maak de aardbeien schoon en snijd ze in vieren. Meng de aardbeien met de geraspte limoenschil en laat dit 30 min. marineren.
  • 4 Schep de aardbeien en koriander door de koolrabi en maal er nog wat verse peper over. Lekker bij gegrilde kip of kalfsvlees.

Salade van koolrabi met aardbeien en koriander is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept