Salade van bleekselderij, appel en macadamianoten

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de buitenste stengels van de bleekselderij. Pluk de gele blaadjes van de stengels uit het hart en leg ze in een bakje met ijskoud water. Was de overige stengels en snijd ze in ragfijne schuine plakjes.
  • 2 Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in dunne plakjes. Leg de appel in een grote kom en pers de citroen erover uit.
  • 3 Schep de bleekselderij en mayonaise luchtig door de partjes appel. Breng op smaak met zout en peper. Dep de selderijblaadjes met keukenpapier droog en strooi ze met de noten over de salade. Lekker bij slavinken, saucijzen of Catalaanse worstjes.

Salade van bleekselderij, appel en macadamianoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees met ketjap en kruiden
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownies & blondies
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Broccoli met noten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indische groenteschotel (sajoer lodeh)
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept