Salade van bieten, wortel en kaas

4
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de wortels in de lengte in kwarten. Kook ze 2 min. in water met zout. Giet af en spoel onder de kraan tot ze koud zijn. Droog ze op een schone theedoek of met keukenpapier. Schrap met een mes het vel van de bieten. Snijd in dunne parten.
  • 2 Maak in een schaal een dressing van de olie, de azijn en peper en zout naar smaak. Voeg de groenten toe en schep om. Verdeel de salade over 4 borden en verbrokkel de kaas erover.

Salade van bieten, wortel en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept