Rucola-peersalade

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de rucola in een slakom. Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met zout. Was de peren. Halveer ze, verwijder het klokhuis en snijd ze in dunne parten. Schep voorzichtig door de sla. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf plakjes van de Pecorino en bestrooi de rucola naar smaak met de kaas.

Rucola-peersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met bacon en witlof-peersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept