Salsa van tomaat

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de schil van de limoen, rasp de schil en pers de vrucht uit. Snijd de sjalot fijn en pers de knoflook. Meng in een kommetje het sap met de geraspte schil. Roer de sjalotten en knoflook erdoor en marineer dit 5 min.
  • 2 Halveer de tomaten en schep de zaadjes eruit. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Snijd de koriander fijn. Roer de olie door de sjalotten. Schep de tomaat en koriander erdoor en breng op smaak met de chilipeper en eventueel zout. Laat de smaken ca. 30 min. intrekken.

Salsa van tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept