Druivengelei

8
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week 1 blaadje gelatine 5 min. in koud water. Breng het druivensap in een pan aan de kook. Neem van het vuur en los de gelatine erin op. Doe de druiven in een kommetje. Schenk het druivensap eroverheen. Laat 2 uur in de koelkast opstijven. Lekker met rodekorstkaas.

Druivengelei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Druivengelei Met Kaneel
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Druivengelei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaastaart met druiven
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Druivengelei Met Kaneel
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Druivengelei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaastaart met druiven
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept