Knolselderij met oude kaas en truffelolie

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knolselderij in dikke plakken. Schil de plakken, snijd ze in stukjes en was ze. Kook de stukjes knolselderij in water met zout in ca. 12 min. gaar. Giet de groente goed af.
  • 2 Stamp de knolselderij met de pureestamper tot een grove puree met stukjes. Meng de mascarpone, de kaas, de truffelolie en naar smaak peper door de puree. Lekker bij gestoofd rundvlees en wild.

Knolselderij met oude kaas en truffelolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept