Bloemkoolbeignets

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom het meel met 1 tl zout. Breek een ei erboven, voeg 100 ml water en de currypasta toe en klop tot een glad beslag. Roer de koriander erdoor en breng het beslag met flink wat peper op smaak. Verhit de olie in een wok of friteuse. Haal de bloemkoolroosjes door het beslag en frituur met 4-5 tegelijk tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier. Lekker met yoghurtsaus.

Bloemkoolbeignets is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappels en erwten in yoghurtsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolbeignets
10 min Snack
Bekijk recept
Bloemkoolbeignets met salsa verde
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolbeignets
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Aardappels en erwten in yoghurtsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolbeignets
10 min Snack
Bekijk recept
Bloemkoolbeignets met salsa verde
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolbeignets
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept