Sperziebonen met rucola en kaas

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, maar laat het puntje zitten. Kook de bonen in 7 min. beetgaar. Giet af in een vergiet en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken.
  • 2 Klop de azijn, olie, honing en mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de tomaten in reepjes en meng met de sperziebonen en rucola. Schenk de dressing erover en schaaf de kaas erboven.

Sperziebonen met rucola en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept