Melanzane van Patricia Fusco

6
40 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150 °C. Laat de aubergines in water met zout zo'n 10 min. weken, liefst met een gewicht erop. Dep ze droog en bestrooi ze aan beide zijden met bloem en haal door de losgeklopte eieren. Bak aan beide zijden in de olijfolie. Maak een tomatensaus van de ui, knoflook, basilicum en gepelde tomaten (roer ze stuk). Maak op een bakplaat torentjes van plakjes aubergine, 1 el saus en een plakje mozzarella. Bestrooi met wat Parmezaanse kaas en bak 25 min. in de oven.

Melanzane van Patricia Fusco is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Carbonara con melanzane (carbonara met aubergine)
30 min-
Bekijk recept
Lasagne melanzane
Bekijk recept
Parmigiana di melanzane
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Melanzane
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept