Bleekselderij-komkommersalade

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak in een schaal een vinaigrette van de mosterd, azijn en olie. Snijd de dille fijn, voeg toe en snijd de bleekselderij in stukjes. Snijd de komkommer in halve plakjes. Voeg alles toe aan de vinaigrette en meng goed.
  • 2 Verkruimel de kaas en strooi over de salade. Breng op smaak met peper en zout.

Bleekselderij-komkommersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept