Romige aardappel-preipuree

4
25 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze in 20 min. in ruim water met wat zout gaar.
  • 2 Halveer ondertussen de prei in de lengte. Was de helften onder stromend water en snijd ze in stukjes. Voeg de prei de laatste 10 min. aan de aardappelen toe. Giet af.
  • 3 Voeg de roomkaas toe en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Breng op smaak met peper en zout.

Romige aardappel-preipuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-preipuree met amandelen
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal, spek & jus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Preisoufflé met Gruyère
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Preistoemp met zalmworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept