Aardappelgratin met knolselderij

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  • 2 Schil de aardappelen en knolselderij en snijd in flinterdunne plakjes. Vet de ovenschaal in. Leg de plakjes knolselderij en aardappel om en om dakpansgewijs in de ovenschaal. Pers de knoflook tussen de plakjes aardappel en knolselderij. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de slagroom erover, bestrooi met de kaas en dek af met aluminiumfolie.
  • 3 Bak de gratin in het midden van de oven in ca. 50 min. goudbruin en gaar. Verwijder het folie halverwege.

Aardappelgratin met knolselderij is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap aardappelgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept