Bospeen uit de oven

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de worteltjes met de dunschiller. Snijd het loof af, maar laat nog een klein stukje groen aan de worteltjes zitten. Was de worteltjes. Halveer eventueel de dikkere exemplaren.
  • 2 Leg de worteltjes in de ovenschaal. Schenk de olie erover en voeg de gemalen koriander, gemberpoeder, knoflook en naar smaak grof zeezout toe. Schep alles goed om, zodat alle worteltjes rondom met olie bedekt zijn. Schenk 4 eetlepels water in de schaal en dek de schaal af met aluminiumfolie.
  • 3 Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat de worteltjes in ca. 45 min. gaar worden. Lekker bij gebakken en gegrilde vis en bij kalfsvlees en kip.

Bospeen uit de oven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept