Frisée-snijbonensalade met citroenolijven

4
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijbonen diagonaal in stukken van 3 cm snijden. Snijboonruiten in 3 min. beetgaar koken. In zeef onder koud water afspoelen en laten uitlekken. In slakom dressing kloppen van citroensap, mosterd, walnoot- en olijfolie. Op smaak brengen met zout en peper. Walnoten kort roosteren in droge koekenpan en op bord laten afkoelen. Olijven halveren en met snijbonen door dressing scheppen. Friséesla door snijbonen mengen. Walnoten boven salade in stukjes breken.

Frisée-snijbonensalade met citroenolijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sandwichrolletjes met citroenolijven
10 min
Bekijk recept
Zwarte citroenolijven met ouzo
10 min Snack
Bekijk recept
Frisee-snijbonensalade Met Citroenolijven
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Peper En Citroenolijven Ingemaakt.
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zalm met aubergine “kaviaar”
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Frisee Salade Met Paddestoelen
0-10 min -
Bekijk recept
Stamppot van frisee-sla met paprikarelish
Bekijk recept
Frisee-snijbonensalade Met Citroenolijven
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept