Raapstelensalade met avocado en peterseliedressing

4
25 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd worteltjes van de raapstelen. Vervolgens de raapstelen wassen en droog slaan. Pers de limoen uit. Schil en halveer de avocado en verwijder de pit. Snijd de avocado in blokjes en besprenkel direct met ca. 1 eetlepel limoensap. Was en halveer de cherrytomaatjes. Knip de peterselie grof en pel knoflook. Pureer in keukenmachine peterselie, knoflook, olie, rest van limoensap, zout en peper tot dikke dressing. Snijd raapstelen iets fijn. Schep raapstelen, avocado en tomaatjes door elkaar en verdeel over vier borden. Sprenkel dressing erover en ernaast. Serveer met warm stokbrood.

Raapstelensalade met avocado en peterseliedressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse rucola-witlofsalade met peterseliedressing
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met peterseliedressing
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van kidneybonen met gerookte kip en peterseliedressing
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Quiche met Hollandse geitenkaas
30 min-
Bekijk recept
Raapstelensalade Met Oude Kaas En Pijnboompitten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
wrapper (raapsteeltjes in tortilla's) ingezonden door louis kester
0 min
Bekijk recept
Raapsteeltjes In Tortilla's
10-20 min -
Bekijk recept