Kikkererwten-reuzenbonensalade

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de kikkererwten en de reuzenbonen uitlekken in een vergiet. Spoel ze af onder de kraan en doe ze in een kom. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
  • 2 Meng de olie met het citroenrasp, de knoflook, de azijn en de sambal. Voeg naar smaak het citroensap en peper en zout toe.
  • 3 Snijd de peterselie en de koriander fijn en schep met de dressing door de peulvruchten. Laat 30 min. staan. Lekker met gegrild vlees en stokbrood.

Kikkererwten-reuzenbonensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broodbol met reuzenbonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjap spareribs met reuzenbonensalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reuzenbonensalade met appel en tonijn
15 min
Bekijk recept
Kikkererwten-reuzenbonensalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept