Wintersalade met gemarineerde bietjes en venkel

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Venkel schoonmaken en in kleine blokjes snijden. In pannetje met ruim kokend water en zout venkelblokjes ca. 1 minuut koken. In vergiet laten uitlekken. Bietjes schoonmaken en in blokjes snijden. In kom azijn, olie, mosterd, zout en peper tot dressing kloppen. Helft van dressing in andere kom schenken. In één kom venkel door dressing scheppen. Bietjes laten uitlekken. In andere kom bietjes door dressing scheppen. Beide groenten ca. 1 uur laten staan. Zilveruitjes in vieren snijden.
  • 2 Bladsla in slakom doen. Venkel, bietjes (met dressing) en zilveruitjes luchtig erdoor scheppen.

Wintersalade met gemarineerde bietjes en venkel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wintersalade met appel, blauwaderkaas en walnoten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wintersalade met knolselderij
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wintersalade met zalm
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wintersalade met witlof, croutons en een gepocheerd ei
Hoofdgerecht
Bekijk recept