Provençaalse witte-wijnmarinade

1persoon
5 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil van citroen raspen. In lage schaal citroenrasp, witte wijn, wijnazijn, tijm, rozemarijn en sjalot door elkaar roeren. Vlees of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of vis af en toe keren. Vlees of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.

Provençaalse witte-wijnmarinade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Prei in rode-wijnmarinade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreel in witte-wijnmarinade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rode wijnmarinade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept